Kategorier
Parkering Trafik

Trafik på gården

Vi vill gärna ha en så bilfri gård som möjligt och är tacksam om du undviker att köra upp i onödan med bilen. Vi ber dig hålla låg hastighet och vara uppmärksam på barn och djur då du framför och parkerar bilen på gården.

Föreningen har avtal med P-service, ett företag som bevakar och utfärdar p- böter vid felparkeringar.

Tillfällig parkering på gården är tillåtet under max 10 minuter tex. för i och urlastning av varor eller bagage.

Här kan du läsa med om tillgängliga parkeringsplatser för området

För att undvika p-böter vid behov av parkering på gården under längre tid tex. för hantverkare som utför arbeten i din bostad eller vid in och utflyttning måste du få ett förlängt parkeringstillstånd utfärdat av styrelsen.

Läs med om tillfälliga parkeringstillstånd här