Trafik på gården

Vi vill gärna ha en så fordonsfri gård som möjligt och är tacksam om du undviker att köra upp i onödan med bil och motorcykel. Vi ber dig hålla låg hastighet och vara uppmärksam på barn och djur då du kör och parkerar på gården.

Föreningen har avtal med P-service, ett företag som bevakar och utfärdar p-böter vid felparkeringar. Tillfällig parkering på gården är tillåtet under max 10 minuter tex. för i och urlastning av varor eller bagage.

Tillfälligt parkeringstillstånd

För att undvika p-böter vid behov av parkering på gården under längre tid tex. för hantverkare som utför arbeten i din bostad eller vid in och utflyttning måste du ha ett förlängt parkeringstillstånd utfärdat av styrelsen.

Parkeringsplats 239 och 240 på gården är tillgängliga för detta. Begäran om tillstånd och anledningen till denna önskan måste godkännas av styrelsen.

Om du vill hyra en av dessa platser är du välkommen att skicka ett mail till styrelsen på info@minoren2.se minst 3 dagar innan för att vara säker på att få ett parkeringstillstånd i tid.

Kostnad: 30 kr per dygn samt per bil

Ange uppgifter i e-mailet:

Parkeringstillstånd

  • Namn
  • Registreringsnummer
  • Datum som det ska gälla

Tillståndet läggs i din brevlåda

Swisha till nummer 123-169 91 80 eller betala till föreningens bankgiro 283-5353 efter att du fått en bekräftelse på uthyrningen.

Här kan du läsa mer om våra parkeringsplatser

Om du vill anmäla en bil/motorcykel som stått en längre stund på gården kan du ringa P-service på 077-177 11 00.