Övernattningslägenheten

Övernattning – Festlokal – Möteslokal – Bastu

Föreningen har en övernattningslägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar. Lokalen är belägen på bottenvåningen på Fredriksbergsvägen 13. Den är fullt utrustad med bäddsoffa, stort bord med stolar, pentry, kyl/frysskåp, kokplatta, dusch och toalett, samt en bastu. Det finns en dubbelsäng samt en extra säng. Max 5 personer kan övernatta.

FACILITETER

Dubbelsäng, 2 platser  
Bäddsoffa, 2 platser  
Extrasäng
WIFI
Garderober, 2 st
Köksbord, 5 platser
Microvågsugn 
❏ Kokplatta
Kyl/frysskåp
Vattenkokare
Köksutrustning
Städutrustning
❏ Utomhusmöbler, bord och 2 stolar  
  Bastu

FEST OCH KALAS

Om du vill nyttja lokalen för fest eller kalas måste antal personer uppges vid bokningen, Antalet får inte överstiga 15 antal enligt bransäkerhetsanvisningar.

BASTU

Bastun för 4 personer, går att boka till en kostnad på 200 kr per tillfälle, för boende i Minören 1 och Minören 2. Tid för bokning av bastun är 4 timmar, inklusive städning.

För övernattning på fler än två nätter går det att boka bastun till en kostnad av 50 kr per tillfälle.

Städning av bastu är obligatoriskt annars debiteras den som bokats med 500 kr för städning.

PRISER

Minören 1: 350 kr per dygn, 2.000 kr per vecka. Långtidshyra 10.000 kr per 30 dagar.

Minören 2: 250 kr per dygn, 1.250 kr per vecka. Långtidshyra 8.000 kr per 30 dagar.

Bastun går att boka till en kostnad på 100 kr per tillfälle, för boende i Minören 1 och Minören 2.

För hyresgäster går det att boka bastun till en kostnad av 50 kr per tillfälle.

OBS.

Ta med egna lakan och handdukar
Slutstäd är obligatoriskt, det går att lägga till för en kostnad på 1.500 kronor.
Besiktning av lägenhet utförs innan och efter uthyrningsperiod.
Vid ofullständig städning debiteras 1.500 kr.
Vid rökning och vistelse av husdjur debiteras 6.000 kr för sanering.
Vid borttappad nyckel debiteras kostnad för byte av lås.

Boka lokalen här

OBS: När du kommer till boka sidan måste du först välja vilken tjänst innan lediga tider visas!

Vill du boka längre tider än 2 veckor måste du kontakta styrelsen!

Skyldigheter och regler

Du måste vårda lägenheten väl och följa de ordningsregler, anvisningar och bestämmelser som gäller. Mellan kl. 23.00 och kl. 07.00 skall ni iaktta största hänsyn och tystnad gentemot övriga boende. Vid fest skall detta utannonseras i god tid innan.

Rökning inomhus och utanför lokalen är förbjudet och hänvisas till grillplatsen på gården, bredvid carport. Grillning är endast tillåtet på grillplatsen på gården, bredvid carport.

Du som bokat ansvarar och är ersättningsskyldig för alla skador, som uppstår på fastigheten och dess inventarier, när du eller någon i ditt sällskap varit vårdslös. Du är skyldig att följa de bestämmelser angående rök och husdjursförbud för lägenheten. Överträdelser av bestämmelser om rök- och djurförbud medför en saneringskostnad från 6 000 kr.

Du får inte använda lokalen till något annat än vad som avtalades vid bokningen och du får inte låta fler än 5 personer övernatta i lägenheten. Du måste städa ordentligt före avresan, följ städinstruktionerna, cheklista finns i städskåp. Om du missar detta kommer vi att utföra städning på din bekostnad om 1.500 kronor. Slutstädning går också att köpa, för 950 kr, detta bokas i samband med bokning. Du måste lämna igen samtliga nycklar till lägenheten vid avresa i nyckelgömma vid entrédörr. Om du glömmer det måste vi byta lås på din bekostnad.

Avtalet upphör att gälla med omedelbar verkan om:

Du eller någon i ditt sällskap uppträder störande eller någon i ditt sällskap begår skadegörelse i lägenheten.

Boendet används till ej avsett ändamål. Om avtalet upphör att gälla p.g.a. ovan nämnda fall måste du och ditt sällskap omedelbart flytta från anläggningen och du äger ej rätt att återfå någon del av hyresbeloppet.

Övrigt

I logipriset ingår ej städning, sänglinne, handdukar, barnsäng/barnstol eller hygienartiklar. Rengörings- och handdiskmedel finns i boendet, men ta med förbrukningsmaterial till boendet som hygienartiklar, hushålls- och toapapper. Lämna alltid kvar en toalettrulle till nästa gäst.

BOKNING/BETALNING

För att boka/ingå avtal med oss gällande boende måste den gästen vara 18 år. Alla i sällskapet ska vara fyllda 18 år för att bo i lokalen. Åldersgränsen gäller EJ barn i målsmans sällskap. För att bokningen ska gälla ska betalning vara erlagd senast 15 dagar före ankomst. Den som bokat och betalat ansvarar för att lägenheten används ansvarsfullt och att ordningsregler följs. Bokar du mindre än 15 dagar innan ankomst skall betalning erläggas vid bokningstillfället. Bokningen avbokas om inte betalning är erlagd 15 dagar innan bokningstillfället. Om du inte betalar i tid betraktas det som en avbokning och reglerna för avbokning gäller. Observera att ingen avbokningsbekräftelse skickas ut. 

Lokalen måste vara städad och utrymd senast kl 12 dagen efter sista övernattning.

Kontakta styrelsen för nyckelöverlämninginfo@minoren2.se

Swisha till nummer 123-169 91 80 eller betala till föreningens bankgiro 283-5353 innan tillträdet. Nyckeln fås mot uppvisat bankkvitto eller datorutskrift som bekräftar att betalning skett minst 15 dagar innan bokningen startar.

Bastu

När lägenheten är tillgänglig är du välkommen att hyra bastun. Bastun för 4 personer, går att boka till en kostnad på 200 kr per tillfälle, för boende i Minören 1 och Minören 2. Tid för bokning av bastun är 4 timmar, inklusive städning.

För övernattning på fler än två nätter går det att boka bastun till en kostnad av 50 kr per tillfälle.

Städning av bastu är obligatoriskt annars debiteras den som bokats med 500 kr för städning.

Bilder